Kiwi Aerial Shots

DRONE VIDEO LATEN MAKEN?

PROFESSIONELE DRONE OPNAMES VOOR ALLE PRODUCTIES

DRONE VIDEO TOT 8K FORMAAT
H264 \ H265 | PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC
VOLLEDIG GECERTIFICEERD BEDRIJF
ONTHEFFINGEN VOOR DRONE SHOTS IN AMSTERDAM EN ROTTERDAM
PROFESSIONELE CAMERA'S EN LENZEN
X7, X5S, RED & ARRI ALEXA CAMERA'S | LENZEN TOT 120MM BRANDPUNT AFSTAND
MEER DAN 7000 DRONE UREN
JARENLANGE ERVARING MET EEN BREED SCALA AAN PRODUCTIES
WERELDWIJD INZETBAAR
WERELDWIJD ERVARING OP DE MEEST AFGELEGEN PLEKKEN

DRONE VIDEO SERVICE

aerial cinematography voor
filmS, docuMENTAIRES, BEDRIJFSFILMS & commercials

Met acht jaar ervaring mogen wij ons wel hét drone bedrijf van Nederland noemen. Wij bieden een breed scala aan drone services aan en zijn dusdanig gecertificeerd dat wij op plekken mogen vliegen waar andere geen ontheffing kunnen krijgen. Door onze technische kennis kunnen wij drones opnames maken met de meest professionele apparatuur en kunnen wij custom uitdagingen aan die voor andere onmogelijk lijken. Lees op deze pagina alles over onze apparatuur, de ontheffingen en de drone services die we aanbieden voor ieder budget. 

Wil jij drone opnames laten maken en heb je vragen over onze services? Neem dan direct contact met ons op!

Tom van Oijen Kiwi team

contact

Vragen over onze drone opnames? Neem contact met ons op! 

> +31 (0) 6 19 19 71 78

> info@kiwi-aerialshots.nl

> Contactformulier

VOLLEDIG GECERTIFICEERDE DRONES EN PILOTEN

Drones, camera's EN LENZEN

Bij Kiwi werken we enkel met professionele camera’s en volledig gecertificeerde drones. Voor de reguliere producties werken we bij Kiwi voornamelijk met de DJI Inspire 2 drone met de X7 of X5s camera. Voor de grotere producties werken we met onze Matrice600 drone. Samen met de GremsyH16 gimball kunnen we zo ook met een ARRI Alexa Mini of RED camera luchtopnames maken. Over deze grotere drone producties kan je meer lezen op onze Alexa en RED camera paginaVoor meer technische specificaties van al onze drones, camera’s en lenzen kijk je op onze techniek-pagina of neem je direct contact met ons op om jouw verzoek aan ons voor te leggen.

Matrice 600 drone

Onze drones

> Inspire 2  (x5s of x7 camera)

> Inspire 1  (360 graden VR)

> X8 Heavy Lifter (RED of ARRI)

> DJI Matrice 600 (RED of ARRI)

> Meerdere backup drones

dji camera x7

CAmera's

> DJI X5s camera

> DJI X7 camera

> RED Raven (Dragon sensor)

> ARRI Alexa Mini camera

> Andere camera’s op aanvraag

rabobankdrone

APPARATUUR

> Lenzen van 15 tot 120mm 

> Monitor scherm voor regisseur

> Backup drones en camera’s

> Accu’s doorladen op locatie

> Custom uitdagingen

RAW DRONE OPNAMES

RAW video op hoge resolutie zorgt ervoor dat het beeldmateriaal altijd goed aansluit bij de rest van de productie. De formaten die wij gebruiken zijn R3D, Prores 4444 of Cinema DNG. Het gebruiken van RAW opnames geeft veel meer mogelijkheden in de post-productie. Een service die we ook vanuit Kiwi Aerial Shots kunnen leveren.

CERTIFICERING EN ONTHEFFINGEN

  • Vliegen binnen de ring van Amsterdam
  • Vliegen in de Haven van Rotterdam
DRONE NOTAM
Klik op de afbeelding voor meer info over de Nederlandse drone regelgeving 2019 of neem contact met ons op!
Met acht jaar ervaring hebben wij inmiddels veel kennis van de Nederlandse drone-regelgeving. Naast deze basis kennis is Kiwi een ROC gecertificeerd bedrijf wat inhoudt dat wij ontheffingen kunnen krijgen op plaatsen waar de meeste andere partijen niet mogen vliegen. Met deze certificering kunnen wij ontheffingen krijgen om onder andere op locaties als Amsterdam en in de Rotterdamse haven te mogen vliegen. Ook hebben wij ervaring met het aanvragen van een zogenaamde NOTAM en het contact met de luchtverkeersleiding van diverse militaire en civiele luchthavens in Nederland. Laat het gerust weten als je vragen hebt over een specifieke opname locatie zodat wij kunnen kijken wat de drone mogelijkheden zijn. We denken graag mee in de mogelijkheden en kunnen altijd helpen in de pre-productie van een shoot

Diverse producties

drone VIDEO laten maken voor alle soorten video producties

Wij maken drone videos voor veel verschillende producties en disciplines. Van bedrijfsvideo tot documentaire en van sport evenement tot speelfilm. Zie ook onze portfolio-pagina voor geschoten werk per categorie. We horen graag voor welk type productie je drone video opnames zou willen laten maken. Naast het maken van drone video opnames kunnen wij ook een complete videoproductie oppakken. Meer hierover is te lezen op onze productie-pagina.

SPORT EN EVENTS

Overal ter wereld de meest extreme sporten en events vastleggen. Geen after movie zonder drone opnames.

FILM EN DOCU

Wij hebben de kennis, ervaring en apparatuur in huis om een sterk onderdeel te zijn van iedere filmproductie.
Meer info > ALEXA & RED mogelijkheden

BEDRIJFSFILM

Bedrijfsvideo’s en vastgoed projecten krijgen een enorme boost door onze drone opnames.
Meer info > Bedrijfsvideo

360 VR LUCHTOPNAMES

Unieke 360 graden VR beelden geschoten vanuit de lucht! Wij hebben de nieuwste 8K camera's om dit te realiseren
Meer info > 360 VR luchtopnames

COMMERCIALS

Luchtopnames zorgen voor een grootse merkervaring en krachtige commerciële beelden.
Meer info > ALEXA & RED mogelijkheden

DRONE INSPECTIE

Eenvoudig en veilig drone inspecties uitvoeren van bruggen, windmolens of hoogspanningsmasten.
Meer info > Drone inspecties

Drone video portfolio

In acht jaar drone opnames hebben we bij Kiwi een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn. Hieronder zijn enkele video’s te vinden waarbij Kiwi Aerial Shots onderdeel van de filmproductie is geweest. Voor meer drone beeldmateriaal van Kiwi kan je via onderstaande knoppen naar onze portfolio pagina gaan of neem direct contact met ons op zodat we specifieke drone beelden gericht op jouw productie kunnen toesturen.

Video afspelen
drone portfolio Samsung
Video afspelen
Galactica Yacht portfolio
Video afspelen
drone video voor MDB
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
dewalt layover
Video afspelen
SARENS drone portfolio
Video afspelen

Contact

drone video laten maken? Neem nu contact met ons op!

Heb je vragen over het laten maken van een drone video of wil je meer weten over de verschillende drone, camera en of lens mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onze contact-pagina of onderstaande contactgegevens. We vertellen je graag meer in een persoonlijk gesprek. Ook kunnen we altijd een Skype call opzetten als dat gemakkelijker is. We horen in ieder geval graag van je om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.

About Kiwi

Hoe we zijn begonnen
Kiwi Aerial Shots is een drone luchtopname bedrijf met meer dan 7 jaar ervaring. De oprichter van het bedrijf is Kim Hoogervorst. Hij begon al met het maken van luchtvideo’s nog voordat drones een bekend begrip waren. Dit deed hij met zelfgebouwde drones en gimbals waarmee hij een ware pionier was in het vakgebied.

Het hedendaagse werken met drones
Tegenwoordig werkt ook Kiwi Aerial Shots met de bekende Inspire 2 drones maar ook nog steeds met een zelf gebouwde Octocopter voor het vliegen met de grotere camera’s als een ARRI Alexa of RED camera. Door deze ervaring aan het begin van het video drone tijdperk heeft het team van Kiwi enorm veel technische kennis en ervaring opgedaan. Dit is een ervaring die binnen iedere setting van pas komt. 
Samen met het sterke gevoel voor kwalitatief beeld is Kiwi Aerial Shots al jaren een gerenomeerd en professioneel bedrijf dat altijd geweldige resultaten levert. Lees meer over Kiwi Aerial Shots en onze jarenlange ervaring met drone opnames op onze Kiwi pagina.

Drone video laten maken, wat zijn de mogelijkheden?

Drone videos laten maken voor in een bedrijfsfilm.
Kiwi word vaak ingezet voor het maken van drone opnames voor bedrijfsfilms. Zo worden we vaak ingezet voor het filmen van bijvoorbeeld bruggen of dijken die worden aangelegd of onderhouden. We werken dus regelmatig voor gemeentes/overheden, grote bouwbedrijven en diverse andere instanties die hun project op een mooie manier in beeld gebracht willen hebben.

Drone videos laten maken voor een commercial.
Ook voor commercials is het laten maken van drone video opnames uitermate geschikt. Wij worden dan ook met grote regelmaat ingezet om drone opnames te maken voor diverse commercials voor zowel de overheid, ING, Samsung & Vredestijn. Ook drone video opnames nodig voor in een commercial? Laat het ons weten!

Drone videos laten maken voor extreme sport of sport evenementen.

Kiwi is een bedrijf dat zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in het vliegen bij extreme weer condities, zo hebben wij overal ter wereld kitesurf, freeride & andere extreme sporters gefilmd. Hiervoor zijn wij zelf ook vaak uitgedaagd om op plekken te komen en te opereren waar geen of bijna geen faciliteiten zijn. Ook het vliegen met windkracht 8-9 is voor ons iets wat wij meerdere malen hebben gedaan. Dit deden wij bijvoorbeeld voor Red Bull zeilwedstrijden en de Megaloop challenge. 

Drones, camera’s en lenzen

Bij Kiwi Aerial Shots werken we altijd met de nieuwste apparatuur op het gebied van drones, camera’s en lenzen. Zodoende kunnen we altijd de beste opties bieden en onze drone luchtopnames perfect bij iedere productie laten aansluiten. 

Drones – DJI Inspire 1, Inspire 2 en Octocopter

Momenteel werken wij bij Kiwi Aerial Shots met de DJI Inspire 1, de DJI Inspire 2 en onze eigen Octocopter stromdrone. Ook hebben wij van al deze drones een backup drone om nooit voor ongewenste verrassingen te komen staan. De Octocopter is een drone waarmee we in de meest extreme weersomstandigheden kunnen vliegen en waarmee we met de beste High-end camera’s als de ARRI Alexa en RED camera kunnen filmen. Lees meer over onze drones op de Techniek pagina.

Camera’s en lenzen – X5s, X7, ARRI Alexa en RED Raven

Om altijd het juiste beeld voor iedere productie te kunnen bieden is het belangrijk om met professionele camera’s te werken zoals de X5s. X7, de ARRI Alexa en de RED Raven camera. Ook hebben we een brede collectie aan lenzen zodat de opdrachtgever altijd keuze heeft in het soort beeld dat we schieten. Lees meer over onze drone camera mogelijkheden op de Techniek pagina of meer specifiek over onze ARRI Alexa en RED raven mogelijkheden.

Drone regelgeving

De drone regelgeving in Nederland is er één die veel veranderd en constant aangepast wordt. Zo zijn er regels over verschillende gewichtsklassen van drones, de locaties waar je wel of niet mag vliegen en de maximale hoogte die je met de drone mag bereiken. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen particulier en zakelijk gebruik van de drones en het type licentie dat hierbij komt kijken. Lees over de verschillende drone regels voor zakelijk en particulier gebruik op onze Drone regelgeving blog pagina.

 

CTR zones – Drone no fly zones

Om te weten waar je wel of niet met een drone mag vliegen kan je het beste op een CTR kaart van Nederland kijken. Hierin staat duidelijk aangegeven waar je mag vliegen en de bijbehorende reden. De meest voorkomende reden dat het ergens niet mag is een vliegveld dat in de buurt ligt. Dit kan een groot vliegveld als Schiphol zijn maar ook een lokale zweefvliegtuig vereniging, parachutisten club of de reden is dat het ziekenhuis in de buurt gebruik maakt van een trauma helikopter. Lees meer over de CTR zones in Nederland op onze drone regelgeving blogpagina

 

ROC en ROC-Light

Bij de regelgeving van drones wordt er ook gekeken naar de gewichtsklasse waarbinnen de drone valt. Dit wordt aangegeven met de termen ROC en ROC-Light. De ROC-Light  drones zijn alle drones met een gewicht tot 4 KG. De ROC drones zijn de drones van 4KG en daarboven. Lees hier alles over op onze Kiwi Aerial Shots Drone regelgeving Nederland blog pagina.

Sluit Menu