Kiwi Aerial Shots

HELIKOPTER LUCHTOPNAMES

PROFESSIONELE BEELDEN MET CINEFLEX CAMERA OF GIMBALL OPSTELLING

Cineflex & Shotover operators
7 JAAR ERVARING EN WERELDWIJD INGEZET
VIDEO TOT 8K FORMAAT
H264 \ H265 | PRORES 4444 | CINEMA DNG | R3D CODEC
Air to Air and top down shots
DIVERSE CAMERA TECHNIEKEN VOOR IEDERE PRODUCTIE EN BUDGET
Helikopter fotografie
PROFESSIONELE FOTOGRAFEN DIE DE MOOISTE LUCHTFOTO'S MAKEN
Films, docu en corporate video's
Jarenlange ervaring met een breed scala aan producties

HELIKOPTER SHOTS

Cineflex/ Shotover Operator, Gimball setup & Handheld

Cineflex of Shotover operator nodig?
Naast de professionele drone opnames biedt Kiwi Aerial shots ook de mogelijkheid om met een helikopter luchtopnames te maken. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn door de hoogte, snelheid of locatie waar gefilmd moet worden. Onze ervaren camera operators hebben beschikking over verschillende heli’s en werken met verschillende camera technieken. De Cineflex camera, het GSS systeem, ons eigen gimbal systeem of een “hand held” opstelling. Deze technieken hebben we al voor vele producties toegepast en dus kunnen we je alles vertellen over de mogelijkheden nav jouw wensen en budget. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor jouw helikopter filmproductie in Nederland of daarbuiten.

Helikopter cineflex camera

Heli opnames

Voor producties als: 

> Vastgoed in stedelijk gebied

> Off shore opnames

> Car/ Heli/ Ship tracking shots

> Sport events (F1/ wielrennen)

cineflex controler

waarom kiwi

> 8 jaar ervaring

> Van Cineflex tot 360VR

> Last minute boekingen

> Custom camera rigs

> Wereldwijde ervaring

Heli operators

contact

Vragen over helikopter opnames? Neem contact met ons op. 

> +31 (0) 6 19 19 71 78

> info@kiwi-aerialshots.nl

> Contactformulier

CAMERA SETUPS EN LENZEN

Voor het filmen vanuit de helikopter bieden we bij Kiwi diverse professionele camera setups aan. Welke optie het beste werkt is sterk afhankelijk van de door jou benodigde shots, de locatie van de opnames en de ruimte die het budget biedt. De goedkoopste optie is een handheld opstelling of gimball setup waarbij we filmen vanuit de deur van een enkel motorige helikopter. Deze optie heeft zo z’n beperkingen wat betreft de hoogte van de opnames boven stedelijk gebied en we kunnen enkel zijwaarts filmen vanuit de deur.  Dit is anders bij de meest populaire camera optie: het Cineflex systeem. Hiermee kunnen we ook op hoge snelheid voorwaartse shots maken en met de inzet van een dubbelmotorige helikopter kunnen we ook laag boven stedelijk gebied vliegen. 

HAND HELD

Voor sommige producties is een hand-held opsteling de beste keuze. Wij kunnen faciliteren in het "hand held" schieten van beelden vanuit een helikopter.

CINEFLEX

Met het cineflex systeem werken wij met de RED Dragon camera. Dit is veruit het meest gekozen systeem door de mogelijkheid de camera 360graden in alle richtingen te draaien. 

CUSTOM RIGS

Bij Kiwi maken we ook Custom camera rigs voor onder de Heliokpter, bijvoorbeeld voor high-end 360VR beeld met meerdere RED Monstro's

GIMBAL

Met onze gimbal opstelling kunnen we tot 120mm brandpuntafstand geheel trillingsvrij beeld afleveren. Dit doen wij in 4k DNG RAW formaat of Prores 4444.

HELIKOPTER OPNAMES AMSTERDAM

Gebieden waar we veelvuldig helikopter vluchten uitvoeren zijn boven Amsterdam en Rotterdam. In deze gebieden is het vanwege de nabij gelegen luchthavens verboden om met een drone te vliegen en de helikopter biedt hier vaak een goed alternatief. Door voor een tweemotorige helikopter te kiezen hebben we de mogelijkheid om laag te vliegen en prachtige luchtopnames te maken van bijvoorbeeld het Rotterdamse haven gebied, het Noordzee Kanaal of bijvoorbeeld vastgoed projecten in het centrum van Amsterdam. Onze camera operators hebben veel ervaring in het schakelen met de piloot en weten zo altijd de mooiste shots te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie over helikopteropnames boven grote steden van Nederland als Amsterdam en Rotterdam.

Heli portfolio layover
Video afspelen

Cineflex shots by Kiwi Aerial Shots /// Short documentary Feat Jeffrey Milstein ​Unstructured by Clarks

TV Livestream OF FILMPRODUCTIE

Bij Kiwi hebben we inmiddels veel ervaring met diverse producties van livestream tv-producties tot sport event. Wij zijn gewend een productie zelf op te zetten en schakelen gemakkelijk met een producent of regisseur om aan alle wensen te voldoen. Wat betreft onze inzetbaarheid en locaties hebben we inmiddels al op veel plekken ter wereld gewerkt.  Van afgelegen ‘off shore’ plekken in Fiji tot locaties in en rond Amsterdam en Rotterdam. Lees meer over onze mensen en werkervaring op de Kiwi pagina of neem direct contact met ons op om je wensen toe te lichten en een offerte te ontvangen.

Helikopter fotografie

Naast de video opnames service vanuit de helikopter bieden we bij Kiwi ook professionele luchtfotografie vanuit de helikopter aan. Onderstaande beelden zijn allemaal geschoten door fotograaf Francisco J. Martninez. Een zeer ervaren fotograaf die wereldwijd de mooiste luchtfoto’s heeft gemaakt. Francisco gaat op veel van onze helikopter vluchten mee om naast de videobeelden ook foto’s te maken van het desbtreffende onderwerp. Neem contact met ons op als je meer wilt weten van onze helikopter fotografie service die we aanbieden. 

Contact

We horen graag voor welke productie je ons wilt inzetten. Zo kunnen we meedenken en kijken naar de mogelijkheden. We hebben de ervaring en kennis om een helikopter productie in zijn geheel op te zetten en dus kunnen dit deel ook geheel uit handen nemen. Ook kan je ons altijd even mailen, bellen voor een eerste prijsindicatie of meer informatie. Een dergelijke helikopter aanvraag kan je ook aangeven via het contactformulier.

Wereldwijd actief
Sluit Menu