Kiwi Aerial Shots

DRONE OPNAME SERVICE

PROFESSIONELE DRONE TEAMS VOOR ALLE PRODUCTIES

HIGH-END drone opnames

Close Range Aerial Cinematography

Ben je op zoek naar een ervaren en gecertificeerd drone bedrijf en wil je professionele drone opnames laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren drone opnames voor alle soorten producties, van commercials- tot speelfilms. We werken met zowel de grotere drones voor ARRI en RED camera’s als met de Inspire 2 met x7 of x5s camera’s  Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan verder op onze pagina of neem direct contact met ons op!

Drone opname portfolio

De afgelopen jaren hebben we bij Kiwi een portfolio opgebouwd waar we trots op zijn! Hieronder zijn enkele video’s te vinden waarbij Kiwi Aerial Shots onderdeel van de filmproductie is geweest of zelf de gehele productie heeft opgepakt. Voor meer referenties kun je terecht op onze portfolio pagina.

Video afspelen
drone portfolio Samsung
Video afspelen
Video afspelen
OceAnco layover portfolio
Video afspelen
SARENS drone portfolio
Video afspelen

Van bedrijfsfilm tot speelfilm

Wij maken drone opnames voor veel verschillende producties en disciplines. Van bedrijfsvideo tot documentaire en van commercial tot speelfilm. We horen graag voor welk type productie de drone opnames nodig zijn zodat we kunnen meedenken om tot het beste eindresultaat te komen. We hebben vele vaste klanten binnen veel verschillende sectoren, zodoende kunnen we vaak goed inschatten wat er nodig is binnen een project. 

FILM EN DOCU

Met onze X8 en Matrice600 drone kunnen we oa met de ARRI Alexa mini en RED camera's vliegen

BEDRIJFSVIDEO

Bedrijfsvideo’s en vastgoed projecten krijgen een enorme boost door onze drone opnames.

TV SERIES

Wij hebben drone opnames gemaakt voor tv series op oa Netflix, Discovery Channel, de BBC en National Geographic

SPORT EN EVENTS

Overal ter wereld de meest extreme sporten en events vastleggen. Geen after movie zonder drone opnames.

COMMERCIALS

Bekijk de krachtige beelden die we voor eerdere commercials hebben mogen schieten op onze RED en Alexa pagina.

VIDEO CLIPS

Inmiddels hebben we aan meerdere video clips mogen werken waaronder de video van Willem - Houten pak.

drones en camera's

RED // ALEXA // X7 // X5s

Bij Kiwi werken we enkel volledig gecertificeerde drones en professionele camera’s. Voor de reguliere producties werken we voornamelijk met de DJI Inspire 2 drone met de X7 of X5s camera. Voor de grotere producties en zwaardere payloads werken we met onze DJI Matrice600 of onze zelfontwikkelde X8 drone voor payloads tot 10kg. Samen met onze GremsyH16 gimbal kunnen we zo oa luchtopnames met de ARRI Alexa Mini of een RED camera maken.

Controlers pano
Drone inspectie
M600 upcam3
custom drones
Team bij monitor
matrice600 en insta360Pro2

CLOSE RANGE AERIAL CINEMATOGRAPHY

Certificering en ontheffing

Volledig gecertificeerde drones en piloten - Drone regelgeving

Inmiddels hebben wij bij Kiwi heel veel kennis van de Nederlandse drone-regelgeving. Samen met onze ROC gecertificeerde drones en RPA-L opgeleide piloten kunnen wij ontheffingen krijgen om bijvoorbeeld op locaties rondom Amsterdam en in de Rotterdamse haven te vliegen. Ook hebben wij ervaring met het aanvragen van een zogenaamde NOTAM, het werken met een RT en het contact met de luchtverkeersleiding van diverse militaire en civiele luchthavens in Nederland. Laat het gerust weten als je vragen hebt over een opname locatie zodat wij kunnen kijken wat de drone mogelijkheden in dat specifieke luchtruim zijn. We denken graag mee en kunnen altijd helpen in de pre-productie van een shoot.

ROC gecertificeerd
Kiwi Aerial Shots mag ROC gecertificeerde vluchten uitvoeren doordat we werken met ROC gecertificeerde drones en RPA-L gecertificeerde piloten. Dit houdt in dat wij ontheffingen kunnen aanvragen voor locaties als de haven van Rotterdam en zogeheten CTR gebieden nabij civiele luchthavens en militaire vliegvelden.
About Kiwi
Luchtruim ontheffing
Voor sommige delen van het luchtruim is het nodig om contact op te nemen met de luchtverkeersleiding. Wij hebben hier veel ervaring mee en krijgen vrijwel altijd de benodigde toestemming.
Drone regelgeving
Gecertificeerde piloten
De piloten van Kiwi Aerial Shots hebben allemaal de RPA-L opleiding behaald, de hoogst mogelijke drone opleiding.
About kiwi
Sluit Menu